Camera IP Hikvision 8 MP, IR 50m EXIR, H265+, PoE, DS-2CD2T83G0-I5 Mărește

Camera IP Hikvision 8 MP, IR 50m EXIR, H265+, PoE, DS-2CD2T83G0-I5


HikVision

DS-2CD2T83G0-I5

Produs nou

Acest produs nu mai este in stoc

689,00 lei cu TVA

578,99 lei fără TVA

  • Rezolutie de 8MP 4K
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare de 102°
  • Distanta de iluminare nocturna 50m
  • Infrarosu cu tehnologie EXIR
  • Posibilitate alimentare prin PoE
  • Slot pentru card microSD
  • Functii de corectare a luminozitatii
  • Protectie intemperii IP67
  • 2 ani garantie

Camera de supraveghere IP bullet Hikvision DS-2CD2T83G0-I5

Rezolutie de inregistrare 4K

Rezolutia de 8 megapixeli 4K este o rezolutie cu pana la de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD(2 - 2.4mp). Aceasta rezolutie superioara va permite sa captati mai multe detalii iar precizia cu care functioneaza alarmele de miscare si alte evenimente inteligente va creste. Fara monitoare şi NVR-uri 4K, camerele 4K nu pot fi utilizate la potential maxim.

Lentila de 2.8mm

Rezolutia maxima de inregistrare este de 3840 × 2160 la 15 FPS (frame pe secunda).Camera foloseste o lentila de 2.8mm care are un unghi foarte amplu (FoV) de 102°. Senzorul CMOS cu scanare progresiva cu care este dotata camera Hikvision DS-2CD2T83G0-I5 are dimensiunea de 1/2.5".

Gama dinamica larga - WDR 120db

Functia WDR integrata in aceasta camera permite inregistrarea imaginilor cu o iluminare potrivita.

WDR capteaza 2 cadre, primul la expunere maxima iar al doilea la expunere minima si le imbina pentru a obtine o imagine finala iluminata corect, fara zone prea luminoase sau prea intunecate.

Leduri Infrarosu cu tehnologie EXIR

Camera este optimizata sa ofere performante ridicate atat ziua cat si noaptea. Foloseste LED-uri cu infrarosu si tehnologia EXIR transmitand lumina pana la 50m, pentru a putea inregistra noaptea cu o calitate ridicata. Camera este dotata cu un filtru IR-cut automat si cu tehnologia de reducere a zgomotului (3D noise reduction) pentru a avea imagini cat mai clare.

Detectare miscare

Camera poate detecta miscarea din cadru, si poate fi setata sa inregistreze doar la detectarea miscarii, salvand astfel spatiul pe unitatea de stocare. Daca functia este activata corespunzator, la detectarea miscarii camera va incepe sa inregistreze si, in acelasi timp va trimite o alarma catre aplicatia mobila, daca este folosita fara NVR, sau un event trigger NVR-ului cu care este asociata.

Caracteristici inteligente pentru o supraveghere superioara 

Pentru a proteja cat mai bine anumite obiective, se poate programa o detectie la trecerea unei linii imaginare pe camera pentru a fi avertizat cand cineva o trece (Line Crossing Detection). 

Conexiune de tip POE (Power Over Ethernet)

Spre deosebire de camerele de supraveghere analogice care de obicei necesita doua cabluri pentru alimentare cu energie si transmisie video, aceasta camera se poate alimenta prin acelasi cablu FTP prin care se transmit si datele, daca este conectata cu un dispozitiv compatibil (care sa aiba switch PoE inclus).

Alimentatorul sau patchcordul nu sunt incluse, trebuie achizitionate separat.

Slot pentru card microSD cu capacitate de maxim 128GB

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T83G0-I5 suporta stocarea pe carduri microSD. Cardul microSD trebuie sa aiba clasa minima de viteza 10 si trebuie achizitionat separat (nu este inclus)

Carcasa din metal inchisa etans

Carcasa camerei este inchisa etans pentru a impiedica praful si apa sa patrunda la componentele electrice ale camerei. Indexul de protectie al camerei este IP67, iar temperatura minima de functionare este de -30° iar cea maxima este de 60°.

 

megapixeli8 Megapixeli 3840 X 2160
Tip cameraBullet
IluminatorIR50M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica
LentilaFixa 2,8 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP Hikvision 8 MP, IR 50m EXIR, H265+, PoE, DS-2CD2T83G0-I5