Camera IP, 6 megapixeli, IR la 80 metri, True WDR, Hikvision DS-2CD2T63G0-I8 Mărește

Camera IP, 6 megapixeli, IR la 80 metri, True WDR, Hikvision DS-2CD2T63G0-I8

DS-2CD2T63G0-I8

Produs nou

691,00 lei cu TVA

580,67 lei fără TVA

  • Rezolutie de 6 megapixeli (2K+)
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare 97°
  • Slot pentru card microSD
  • Functii de corectare imagine
  • Compatibilitate cu aplicatia mobila
  • Vizualizare nocturna pana la 80m
  • Index de protectie IP67
  • 2 ani garantie

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8

DS-2CD2T63G0-I8 este o camera de supraveghere IP tip bullet de la HikVision. Aceasta camera este are rezolutia video de 6 Megapixeli. Lentila fixa de 2.8 mm va pune la dispozitie un unghi vizual de 97° pentru supravegherea si monitorizarea obiectivelor.

Aceasta camera de supraveghere este o solutie deosebita pentru orice proiect pe care il aveti dumneavoastra, indiferent daca este mic sau mare si alte locatii mai sensibile, care necesita o supraveghere de calitate inalta. Cu siguranta veti avea rezultatele deosebite pe care le doriti impreuna cu acest sistem de supraveghere. 

De asemenea, aceasta este potrivita pentru dumneavoastra, deoarece rezistenta de care da dovada in fata intemperiilor si a temperaturilor scazute, pentru numeroasele functii moderne cu care este echipata si pentru consumul redus de energie, va poate oferi tot ce aveti nevoie de la o camera de supraveghere de calitate inalta.

Rezolutie de 6 Megapixeli

Aceasta camera are o rezolutie video de 6 Megapixeli (3072 x 2048 pixeli), si capteaza cu 30 de cadre/secunda inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS de 1/2.4 inch.

Rezolutia superioara va permite sa vedeti mai multe detalii, identificand astfel persoane si obiecte de la o distanta mai mare fata de o camera Full HD.

 

Leduri infrarosu puternice

LED-urile IR de pe camera de supraveghere IP de la Hikvision DS-2CD2T63G0-I8 permit o vizualizare nocturna de pana la 80m.

WDR - Gama dinamica larga

WDR - Wide Dynamic Range este o functie integrata in camerele de supraveghere IP care va permite sa obtineti imagini clare in orice conditii, chiar si atunci cand lumina este in partea opusa a camerei de supraveghere.

Imaginile care au fost filtrate de WDR, au multe detalii atat in zona secundara, in care lumina este puternica, cat si in zona intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate superioara.

 

Detectie la miscare

Camera analizeaza fiecare frama, iar in cazul de detectare a intruziunilor, camera video porneste simultan alarma si inregistrarea. Camera reduce alarmele false prin ignorarea trimiterii alarmei atunci cand detecteaza animale de companie, frunze s.a.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta obiecte, persoane sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

Detectia fetei

Camerele cu functia "Face Detect" pot detecta precis fetele umane si le trimit catre NVR pentru analizare.

Pentru analizare trebuie sa fie compatibil cu face detection (de ex NVR-ruile cu DeepinMind)

Alimentare

Alimentarea se poate face la 12V sau PoE. Alimentarea PoE reprezinta posibilitatea de a alimenta un echipament de retea direct prin cablul FTP/UTP. Pentru ca alimentarea prin PoE sa functioneze aveti nevoie de un NVR cu PoE sau de un alt echipament care ar putea sa transmita PoE(switch, router, injector s.a.). Alimentatorul sau cablul de retea nu sunt incluse in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8.

Compresia H.265+

Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica datorita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

Aceasta compresie va ofera mult mai mult spatiu de stocare, chiar si pana la 50% mai mult.

Camera de supraveghere cu carcasa inchisa etans.

Camera are indexul de protectie la praf si apa IP67 si functioneaza la temperatura minima de -30°C si maxima de +60°C.

Stocare pe card de memorie microSD

Camera suporta stocarea pe card microSD cu capacitatea maxima de 128GB. Cardul poate fi folosit fie ca modalitate principala de stocare sau ca mediu de backup.

 

megapixeli6 Megapixeli (3072 × 2048)
Tip cameraBullet
IluminatorIR80M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica
LentilaFixa 2,8 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP, 6 megapixeli, IR la 80 metri, True WDR, Hikvision DS-2CD2T63G0-I8