Camera IP de Exterior Hikvision 2MP Full HD, AcuSense, DarkFighter, IR60m, IP67, DS-2CD2T26G2-2I2C Mărește

Camera IP de Exterior Hikvision 2MP Full HD, AcuSense, DarkFighter, IR60m, IP67, DS-2CD2T26G2-2I2C

HikVision

DS-2CD2T26G2-2I2C

Produs nou

1 099,00 lei cu TVA

923,53 lei fără TVA

  • Camera solida, pentru exterior
  • Lentila de 2.8mm, ungi de 107°
  • Rezolutie 2 Megapixeli FHD
  • Iluminare nocturna cu Smart IR
  • Powered by Darkfighter 
  • Detectare miscare cu AcuSense
  • Slot card microSD
  • Functioneaza cu aplicatia mobila
  • Rezistenta la praf si apa IP67

Camera este potrivita pentru a putea fi utilizata in exterior si rezista la temperaturi intre -30 °C pana la 60°C. Va permite sa vizualizati imaginile de pe telefon, sa primiti notificari de alarma si asa mai departe, camera functioneaza impreuna cu aplicatia.

acusense

Tehnologie AcuSense

Tehnologia AcuSense va ajuta camera de supraveghere sa distinga alarmele false generate de alte elemente decat oameni sau vehicule, imbunatatind considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor de cautare si eficientizand procesu de cautare a inregistrarilor.

 

Rezolutie de 2 Megapixeli Full HD:

Senzorul de 1/1.8" are o rezolutie de 1920 × 1080. Camera poate inregistra la aceasta rezolutie cu maxim 25 de cadre pe secunda. Unghiul vizual fiind de 107º, iar lentila fixa de 2.8 mm.

full hd

 

poe

Alimentare prin cablul de retea:

Aceasta camera poate fi alimentata cu alimentatorul clasic de 12 V sau prin PoE. Alimentarea PoE permite transmiterea datelor si a curentului de alimentare prin acelasi cablu, reducand astfel costul retelei. Consumul prin PoE este de 7,5 W, iar consumul prin alimentatorul de 12V este de 6 W.

 

Stocare suplimentara pe card microSD:

Stocarea imaginilor se poate face pe un stand-alone sau NVR, stocand imaginile pe un card de memorie microSD, cu o capacitate de pana la 256 GB. Cardul sau alimentatorul nu este inclus in pachet.
Imaginile sunt comprimate cu codecul H265 astfel ocupa mai putin spatiu de stocare fara sa se piarda din calitate.

stocare

 

smart ir

Leduri IR

Camera este dotata cu Tehnologia Smart IR care permite ajustarea automata a intensitatii ledurilor IR. Astfel camera ofera imagini clare pe distanta de 60m chiar daca intensitatea luminii este una scazuta.

 

Functia 3D DNR:

In cadrele cu luminozitate scazuta poate sa apara zgomot de imagine. Camera de supraveghere Hikvision are integrata functia 3D DNR care reduce zgomotul de imagine si ofera imagini finale clare.

dnr

 

wdr

Functia True WDR:

Functia WDR este utila atunci cand exista sursa de lumina puternica in directia opusa camerei, astfel va permite ajustarea luminii pe fiecare zona din cadru in parte, punand persoanele din prim plan intr-o lumina corecta chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina cum ar fi un geam. 
Fara functia WDR, ele ar aparea doar ca umbre.

 

 

Protectie IP67:

Carcasa camerei este din metal inchisa ermetic, va rezista perfect la conditii meteo nefavorabile cu ajutorul indicelui de Protectia IP67. Astfel vremea nu va reprezenta un impediment pentru functionarea camerei.

ip67

 

IluminatorIR60M
Interior/ExteriorExterior
CarcasaMetalica
LentilaFixa 2,8 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP de Exterior Hikvision 2MP Full HD, AcuSense, DarkFighter, IR60m, IP67, DS-2CD2T26G2-2I2C