Camera IP de 2 MP, zoom motorizat 2.8mm-12mm, IR 30, PoE, Hikvision DS-2CD1623G0-IZ Mărește

Camera IP de 2 MP, zoom motorizat 2.8mm-12mm, IR 30, PoE, Hikvision DS-2CD1623G0-IZ

HikVision

DS-2CD1623G0-IZ

Produs nou

469,00 lei cu TVA

394,12 lei fără TVA

 • Rezolutie de 2MP
 • Zoom motorizat 4x
 • Lentila varifocala de 2.8 - 12mm
 • Unghi de vizualizare de la 98° la 34°
 • Vizualizare pe intuneric pana la 30m
 • Functii de corectare a luminozitatii
 • Detectare miscare
 • Slot pentru card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Index de protectie IP67
 • 2 ani garantie

Lentila varifocala cu zoom motorizat

Camera de supraveghere cu lentila varifocala cu zoom motorizat pentru ajustarea unghiului de vizibilitate in functie de necesitate. Camera are lentila cu distanta focala cuprinsa intre 2.8mm-12mm cu unghi de vizualizare de la 98° la 34°, si permite un zoom motorizat de 4X.

Gama dinamica larga digital DWDR

Exista anumite ore din zi in care unele scene au contrast foarte puternic(de exemplu un om in fata unei ferestre sau o a unei usi, in timpul zilei). Camera este atat de inteligenta incat identifica excesul de lumina/intuneric si corecteaza imagini acolo unde este necesar. Astfel ambele obiecte pot fi vazute la calitate maxima. 

ROI - zona cu interes ridicat. 

Functia ROI a camerei de supraveghere IP Hikvision DS-2CD1623G0-IZ permite inregistrarea la calitate maxima a unei zone predefinite iar daca latimea de banda va fi redusa din anumita motive, calitatea va scadea doar pe celalante zone, nu si pe zona cu interes ridicat aleasa. Aceasta functie este utila de exemplu, daca se doreste inregistrarea unei case de marcat.

Functie reducere zgomot de imagine 3D DNR

Atunci cand camera inregistreaza pe timpul noptii sau in scene putin iluminate, imaginile au in general artefacte, zgomote de imagine cauzate de senzor. Aceasta functie poate inlatura aceste zgomote din imagine oferind un cadru mai clar.

Suporta PoE

Camerele care suporta PoE pot fi alimentate prin acelasi cablu prin care transmita date UTP/FTP. Daca doriti aceasta functie sa fie activa trebuie sa aveti un NVR cu POE sau un switch cu injector PoE. 

Atentie! Patch cordul sau alimentatorul nu sunt incluse, trebuie achizitionate separat.

Rezistenta la apa si praf

Camera de supraveghere este gradata IP67 ceea ce atesta ca este rezistenta la praf si apa. Aceasta camera de supraveghere IP poate fi instalata in exterior si va putea face fata la un mediu nefavorabil din punct de vedere a vremii.

Stocare pe card MicroSD

Posibilitatea de stocare a imaginilor pe card microSD este alta caracteristica importanta a camerei de supraveghere IP Hikvision DS-2CD1623G0-IZ

Camera suporta carduri de pana la 128GB. Cardul nu este inclus, trebuie achizitionat separat.

 

megapixeli2 MegaPixeli (1920×1080)
CarcasaMetalica
LentilaVarifocala 2.8-12 mm

Scrieţi o recenzie

Camera IP de 2 MP, zoom motorizat 2.8mm-12mm, IR 30, PoE, Hikvision DS-2CD1623G0-IZ