DVR CAMERE ANALOG HD 

Conține 3 produse.
Se afişează 1-3 din 3 articole

AHD reprezinta o solutie de supraveghere video, audio si de control al transmiterii semnalelor, prin intermediul unui cablu coaxial. NEXTCHIP este faimoasa companie coreeana ce a dezvoltat aceasta idee si care a raspandit-o ulterior in randul producatorilor de sisteme de supraveghere din intreaga lume.

Camerele AHD utilizeaza o tehnologie moderna, care are capacitatea de a reda imagini clare si obiective. Pot transfera o rezolutie de 720P la 25 de frame-uri pe secunda in limite normale si la 30 de frame-uri in format HD, prin intermediul unui cablu coaxial, ce are abilitatea de a capta semnale aflate la o distanta de pana la 500 de metri.

De ce sa alegeti DVR ANALOG HD?

Spre deosebire de camerele IP, camerele analog HD transmit date care nu sunt codificate si care nu reprezinta rezultatul vreunui proces, redate in timp real, fara intarzieri.

Functionalitati DVR ANALOG HD

Sunt compatibile cu echipamentul analog standard DVR si sunt foarte usor de utilizat, astfel incat nu solicita utilizatorului cunostinte avansate de tehnologie moderna.

Pentru a genera costuri reduse, inglobeaza capacitatea de transmisie TX, cea care contribuie in mod obligatoriu la construirea calitatii imaginilor redate prin intermediul acestui sistem.

Semnalul transmis pe cale analogica este filtrat, astfel ca sistemul reuseste sa elimine sunetul de fundal, cel care impiedica transmiterea mesajului catre destinatar, in forma in care a fost conceput initial de sursa.

Principalul avantaj al acestui dispozitiv se reflecta la nivelul costurilor generate. Acestea nu le depasesc pe cele ale unor sisteme traditionale, chiar daca prezinta in plus o serie de functionalitati si module care contureaza o noua era a reproducerii imaginilor reale.

Cu ajutorul cablului HDMI, acest dispozitiv poate fi conectat la monitorul computerului personal, ce reuseste astfel sa ofere calitate imaginii.

Desi sistemul este dotat cu optiunea de a stoca imaginile surprinse de-a lungul intregului circuit de functionare, utilizatorul poate opta pentru inmagazinarea doar a acelor momente in care in zona este miscare. Daca aceasta optiune este activata, dispozitivul trimite automat un e-mail de avertizare.

Sistemul foloseste o tehnologie progresiva de scanare a semnalului primit si il ajusteaza in functie de stralucire si culoare. In felul acesta, posibilitatile de vedere in ceata sunt anulate, iar calitatea culorilor este imbunatatita.

Datele transmise de la distante foarte mari sunt redate in forma reala, fara scurgeri de informatii, in timpul in care ele se petrec.

Tehnologia pe care o foloseste un DVR prevazut cu camere analog HD a reusit sa isi puna astfel amprenta asupra dezvoltarii pietei internationale de sisteme de supraveghere, atent create si dezvoltate pentru a satisface nevoile utilizatorilor finali.