Camere de supraveghere  

Conține 49 produse.
Se afişează 1-49 din 49 articole

Sistemul ce defineste calitatea unei camere de supraveghere video cu rezolutie HD consta in captarea si inregistrarea imaginilor pe o distanta de 500 de metri si la o calitate superioara. Reprezinta alegerea ideala pentru o monitorizare video clara si detaliata. Rezolutia unei camere de supraveghere video este masurata in pixeli, fata de dispozitivele traditionale, care au ca unitate definitorie TVL, iar AHD este un concept tehnologic inovator, ce permite captarea semnalului video prin componente de tip analog, rezultatul fiind o rezolutie de 1280x720 sau de 1920x1080 pixeli HD.

Camerele de supraveghere analog HD transmit prin cablul standard coaxial, iar datele sunt stocate intr-o unitate DVR si pot fi incorporate in orice tip de CCTV. Astfel, tranzitia de la modelele de camere analog clasice la aceasta tehnologie avansata este mult mai accesibila.

Cum functioneaza?

Aceste camere de supraveghere video sunt recomandate pentru spatiile care necesita o monitorizare detaliata, facand posibila recunoasterea faciala. Sistemul vizual de care dispune o camera de supraveghere analog ofera vizibilitate chiar si asupra celor mai mici detalii. De asemenea, sunt accesibile oricui intocmai datorita capacitatii lor de instalare rapida in componenta unui sistem analog traditional.

Un kit de supraveghere pe baza de dispozitive AHD se diferentiaza in special prin formatul imaginii captate, furnizand un semnal video ce poate fi preluat atat prin intermediul unui televizor, cat si a unui monitor obisnuit.

De asemenea, imaginea este digitalizata si pastrata pe orice tip de hard drive. Foarte multe modele noi de DVR-uri pot fi accesate in functie de configuratie de pe o retea de tip LAN, WAN sau direct de pe internet. Totul se inregistreaza intr-o baza de date incoporata in unitatea de stocare, care asigura accesul la o arhiva video. Cu toate acestea, cand vine vorba despre camere de supraveghere video HD, operarea acestora nu necesita echipamente pentru conectare la internet, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca acestea sa interfereze sau sa consume conexiunea altor dispozitive din apropiere.

Camera de supraveghere video - avantaje

Beneficiile constau nu doar in claritatea imaginii si in rezolutia ridicata, ci si in monitorizarea video cu un zgomot 3D redus si intr-o capacitate de a capta in timp real pe o distanta de pana la 500 de metri. Totul se traduce intr-o calitate de pana la 4 ori mai mare decat a unui sistem clasic, oferind o perspectiva detaliata asupra fiecarui element din cadru. Mai mult, distanta de captare este 5 ori mai mare decat la alte camere de supraveghere, transmisia fiind realizata fara latenta.

Costurile reduse pentru acest tip de camere video analog HD atrag numerosi clienti, indiferent daca este vorba de monitorizarea unui spatiu public, comercial sau a propriei locuinte. De asemenea, se instaleaza rapid si usor, avand un meniu OSD accesibil. Toate acestea reduc in mod eficient timpul, investitia si complexitatea, ce caracterizeaza kiturile de supraveghere clasice.